12-09-06

Busje_33 op jacht geweest: lading foto's :p

Dus zoals eerder beloofd heb ik vandaag  de 45 genomen die vanhoolke vandaag op het menu had staan, en dus een rit of twee meegereden om foto's on the road te nemen,... tja... Mij is wel opgevallen dat wanneer ik meeging (rond het uur dat de scholen uit waren) de schoolgasten nogal frauderen!!  Ik heb een heleboel gasten gezien die langs achter op de bus meeglipten, en als ze al iets lieten zien waren het kleurenkopies en vervalste abonnementen, noem maar op.. Wat doe je dan als chauffeur in zo'n geval??? Je staat gewoon machteloos, die gasten kloppen gewoon op jou als je d'r iets over zegt... En na een halte zijn ze weer weg! Tss! Die crapulenscholen daar in Evere zijn erg. Daar zouden ze eens controleurs moeten op afsturen, succes verzekerd!

Enfin, zij zijn niet de enigen hoor, aan de Cora is het publiek al niet veel beter... ..

 

Maar: het belangrijkste is: 'k heb toch paar leuke foto's ....

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
     
   
    
 ...Ziezo!
 
Nog een beetje nieuws ook...
 

Buschauffeurs protesteren op Linkeroever

di 12/09/06 - Op het Frederik Van Eedenplein, op de Antwerpse Linkeroever, hebben een twintigtal chauffeurs van De Lijn actie gevoerd tegen de onveilige situatie op het plein.

Op korte tijd zijn op het Frederik Van Eedenplein verschillende chauffeurs aangevallen en beroofd.

Het gaat om de chauffeurs die de verbinding verzorgen tussen Sint-Niklaas en Linkeroever.

Zij moeten lang stilstaan op het Van Eedenplein, wat het veiligheidsgevoel niet ten goede komt. Sommige chauffeurs durven zelfs niet naar het toilet gaan.

De chauffeurs en de christelijke vakbond ACV klagen dat er nog niets te merken is van het veiligheidsplan voor het openbaar vervoer dat begin deze zomer is overeengekomen.

Ze willen een betere samenwerking tussen de dispatching van Gent en Antwerpen om sneller tussenbeiden te komen bij een geval van agressie.

(foto Belga)
De voorbije maanden zijn verschillende chauffeurs aangevallen op het Frederik Van Eedenplein op Linkeroever

23:04 Gepost door busje_33 & trammeke in Bussen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: bus, busfoto, de lijn, touringcar, mivb, stib, busnieuws |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.