29-09-06

Busfoto's gisteren...

Ave!

Het is me dan toch gelukt om m'n plaatjes aan de grote wereld te laten zien, ik heb simpelweg een tweede Space aangemaakt...                                           ( http://busje33fotos.spaces.live.com  )

                                          

 

  

émoticônes animées

_00050_v 
_00065_v

 

Grts

 

busje

 

Nog wat nieuws...

 

Drie Belgen gewond bij ongeval in Turkije

Bij een ongeval met een bus in Turkije zijn gisterochtend drie Belgen en twee Nederlanders licht gewond geraakt. De vijf slachtoffers werden overgebracht naar het ziekenhuis en worden zaterdagochtend gerepatrieerd. Het busje waarmee ze naar de luchthaven van Izmir vervoerd werden, bracht 24 toeristen naar de luchthaven van Izmir, waar ze het vliegtuig naar huis zouden nemen. De bus kantelde rond de middag om een nog onbekende reden. Het zou niet gaan om een menselijke fout van de buschauffeur. (belga)

29/09/2006

 

Zwartrijders slaan controleur in ziekenhuis

Twee jonge Kongolese zwartrijders hebben zich woensdagmiddag tijdens een controle in Antwerpen hardhandig verzet tegen vijf werknemers van De Lijn. Vier van hen raakten licht gewond. Een controleur is zes dagen arbeidsongeschikt. De beide jongelui werd voorgeleid bij de procureur. Ze kregen een dagvaarding mee voor de snelrechtbehandeling van hun zaak op 28 november. (jha)

29/09/2006

 

 

 

16:05 Gepost door busje_33 & trammeke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.