04-02-07

Busdriver PC game!!

Komt uit in maart...!

 

Bus Simulator aangekondigd (PC)

 
We hebben reeds een hele hoop simulatiegames op ons bord geserveerd gekregen. Zo kregen we al de kans om een ziekenhuis, een pretpark, de stad New York, een gevangenis en een zee te beheren. Ook hebben we al rondgevaren met duikboten en visbootjes, hebben we al gevlogen met een reddingshelicopter en verschillende legervliegtuigen of zelfs met een heuse Boeiing 747. We hebben al in getunede sportbakjes gereden, met de echte "Flikken" auto's rondgehost en we kregen ook de kans om met grote trucks te racen. Maar wat we nog NIET hebben mogen doen is met de bus rijden!

En ziehier de oplossing: vandaag werd de bussimulator Bus Driver aangekondigd. Deze keer geen simpel racespelletje maar een gedetailleerde simulator. Je zult verkeersregels moeten volgen en op de geplande buslijn moet rijen. Je zult met 10 bussen over 24 buslijnen kunnen rijden in een stad met verschillende weersomstandigheden en op verschillende tijdstippen. Busje komt zo ... voor de pc en deze winter.

 

00:51 Gepost door busje_33 & trammeke in Bus/ tram Humor! | Permalink | Commentaren (0) | Tags: bussimulator, pc, game, bus, busgame |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.