06-06-07

Zelfmoord in metro Brussel

De MIVB zal het niet graag hebben, dat dit in de media verschijnt... "Alweer slechte publiciteit" zoals Vanhoolke zou zeggen...

 

Persoon onder metro in station Louiza

Brussel - In het metrostation Louiza is een persoon onder een metrostel terechtgekomen. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk, maar het zou om een zelfmoord gaan. Het metrostation is afgesloten en rond het Louizaplein staat het verkeer muurvast. Een heel aantal mensen zijn in shock.

De ooggetuigen van het incident in de metro zijn erg aangedaan en in shock. Zij worden opgevangen door de politie en de hulpdiensten, die massaal aanwezig zijn. Ook Slachtofferhulp is aanwezig.

Het metrostation Louiza is afgesloten voor alle publiek. Ook de metro's rijden niet meer uit. Tussen de stations Hallepoort en Troon is er geen metroverkeer. Wel zijn er pendelbussen ingeled, maar die zitten vast in het verkeer.

Bovengronds is er ook verkeerschaos. Er stond al een file, omdat er aan het Poelaertplein maar een rijstrook beschikbaar was, nu wordt de chaos alleen maar groter. Alle wagens zitten muurvast, de trams kunnen wel doorrijden.

 

Forum-discussie

13:13 Gepost door busje_33 & trammeke in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) | Tags: metro, brussel, mivb, zelfmoord, louiza |  Facebook |

Commentaren

Hallo busje 33,

Bedankt voor Uw reactie op mijn blog (Je hebt deze reeds een tijdje geleden op mijn blog geplaatst maar wegens de werkzaamheden voor school heb ik wat tijdsgebrek gehad.) Om Uw vraag (Zijn er veel tractorfans?) te antwoorden: Inderdaad er zijn enorm veel tractorfans maar ze hebben eigenlijk maar weinig bekendheid. Men tracht nu de "tractorbranche" een beetje meer in de spotlights te zetten door shows, liefhebberclubs en dergelijke. Verder wens ik U proficiat met Uw blog. Naast mijn passie voor de tractoren hebben bussen ook reeds mijn hoofd wat op hol doen slaan. Daarmee bezoek ik regelmatig Uw blog, om zoals de meeste naar de Fotokes te kijken. Heb ondertussen reeds ook even bij een pachter van De Lijn gewerkt (als vakantiejob hoor) en even de buswereld kunnen opsnuiven.

Vriendelijke groeten

Jochen

Gepost door: Jochen | 09-06-07

De commentaren zijn gesloten.