11-01-08

Bus en tram in't stad: foto's

Pff het nieuwe jaar is nog niet goed begonnen of het zit er al tegen! Mijn ventje ligt namelijk in het ziekenhuis, met een serieus keelabces en ontstoken amandelen... Ligt bijgevolg gekluisterd aan een hoop pijnstillers en antibiotica. Als dat wat geneest mag hij naar huis (ik hoop toch maandag dan!) om dan verder pillen te slikken tot de operatie... Doet wel raar, zo alleen slapen nu! Fronsen Morgen en overmorgen zal ik uiteraard bijna de hele dag daar zijn, dus veel posts gaan hier niet verschijnen!

Met mijn gezondheid gaat het trouwens ook al een tijdje mis; ik heb een auto-imuunziekte (door stress, en bepaalde omstandigheden van vroeger) wat inhoudt dat mijn afweersysteem zich tegen mij keert. Daardoor ben ik sneller vatbaar voor verkoudheden e.d. Maar het ergste is dat mijn huid eronder afziet! Ik heb er lichen planus van gekregen op de koop toe, dat is een soort eczeem dat vreselijk jeukt, met rode vlekjes op het lichaam. Heb al cortisonekuur gevolgd, het bleef weg maar kwam terug...en erger!! Eigenlijk zou ik lichttherapie moeten volgen maar dat is praktisch niet te doen in combinatie met mijn werkuren! Ach ja, ieder huisje heeft z'n kruisje zo zeker??

Maar ik heb hier toch nog wat foto's genomen, ook eentje van L. 14 op omleiding en een Cummins te Zurenborg! (eerste echte foto van deze buskes tussen haakjes!)

Groetjes en slaapwel

Busje (nogal triest, en Trammeke al helemaal want die verveelt zich daar in dat ziekenhuis! Obepaald)

 

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

23:45 Gepost door busje_33 & trammeke in Fotootjes... | Permalink | Commentaren (0) | Tags: bus, tram, de lijn, van hool, mercedes bus, pcc, cummins, busfoto, tramfoto |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.